Читај ми!

Duljaj: Ne idemo na Marakanu sa belom zastavom

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj kaže uoči 169. večitog derbija da je Crvena zvezda lider i da igra kod kuće, ali da crno-beli ne idu na Marakanu sa belom zastavom.

Crvena zvezda u petak od 19 sati dočekuje Partizan u utakmici 24. kola Superlige Srbije sa velikih 13 bodova prednosti na tabeli.

"Uvek poštujem rivala, tako je bilo i dok sam bio igrač tako je i sada kao trener. Očekujem težak derbi, kažu nemamo šta da izgubimo, ali ne bih se složio. Može mnogo da se izgubi i mnogo da se dobije", istakao je Duljaj na konferenciji za medije u Humskoj.

Dosadašnji trener Teleoptika nasledio je nedavno Gordana Petrića na klupi crno-belih.

"Ta šok terapija nekada deluje, nekada ne. Idemo da pokažemo ono što znamo. Pokazali smo da umemo da igramo fudbal, da možemo da se nosimo sa mnogo jačim rivalima, poput Kelna. Verujem u momke i nadam se dobrom rezultatu", istakao je Duljaj.

Naglašava da je Zvezda odličan tim, da ima mladog trenera, zna šta hoće i igra na svom terenu.

"U povoljnijem su položaju, ali mogu da obećam da ću svoju energiju preneti na igrače, da kad istrče na teren ne budu u podređenom položaju, da od prvog zvižduka budemo agresivni", rekao je Duljaj.

Kaže da mu mnogi čestitaju jer se u najgorem trenutku prihvatio odgovornosti i da mu je razum govorio da ne dolazi u Partizan, ali da je srce reklo "da".

"Znam šta me očekuje i da je mnogo teško, ali je prirodno. Sve mi se u karijeri dešavalo neočekivano i brzo - kada sam kao dete igrao protiv Partizana, pitali su gde mi je tata, otišli u pekaru i poslali me za Beograd, a kada je stigla ponuda Šahtjora zvali su me da dođem na stadion i pitali gde mi je pasoš, da idem u Donjeck. Nisam bio svestan šta se oko mene dešava. Ovo mi nije nepoznato", objasnio je Duljaj.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво