Читај ми!

Milojević pred derbi: Znamo u kakvoj su situaciji, ali ih nikada ne treba potceniti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže uoči 169. večitog derbija da crveno-beli znaju u kakvoj je Partizan situaciji, ali da poštuju rivala i ne žele da ga potcene.

Crvena zvezda u petak od 19 sati dočekuje Partizan u utakmici 24. kola Superlige Srbije sa velikih 13 bodova prednosti na tabeli.

"Želimo da nastavimo trend rezultata i igara, poštujemo rivala, znamo u kakvoj su situaciji, ali ih nikad ne treba potceniti", kaže trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči 169. večitog derbija. 

Ističe da crno-beli imaju ponos i da će ga sutra sigurno pokazati. 

"Mi imamo našu publiku i teren, verujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da imaju veću motivaciju od nas. Mislim da se ne rešava ništa, imamo obavezu prema navijačima i prema sebi da pobeđujemo iz meča u meč", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezdin trener je rekao da ne beži od uloge favorita, ali da misli kako se ta priča previše potencira.

Kada je u pitanju činjenica da Partizan ima novog trenera Igora Duljaja, Milojević ističe da to može da bude "šok terapija", ali da on ne može za kratko vreme mnogo da promeni.

"Ima prednost što je bio u sistemu Partizana, zna igrače, sarađivao je sa njima. Mene raduje što je atmosfera dobra, očekujemo pun stadion, a naš cilj se zna, da budemo prvi 26. maja. Idemo da pobedimo svaku utakmicu, poslednjih par godina smo malo razmazili javnost jer mnogo pobeđujemo, ali to je dobra navika i nadam se da ćemo je zadržati", zaključio je Milojević.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво