Читај ми!

Aleksandar Živković sudi 169. "večiti derbi" između Crvene zvezde i Partizana

Arbitar iz Niša Aleksandar Živković biće glavni sudija na derbi meču 24. kola fudbalske Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana, saopštila je Sudijska komisija FSS.

Živković (37) se na listi Superlige Srbije nalazi od 2016. godine. On je ove godine zbog visokog kvaliteta suđenja promovisan u Elitnu grupu.

Živkoviću će pomagati Beograđani Dragan Bogićević i Bojan Banović, dok je za četvrtog arbitra određen Stanko Ostraćanin iz Kraljeva. U VAR sobi biće Momčilo Marković i Milan Mihajlović.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u petak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo će biti 169. "večiti derbi" beogradskih klubova.

"Ovo je šesta utakmica 'večitih rivala' u toku mandata SK FSS pri čemu je delegirano pet različitih sudija. Pored Srđana Jovanovića koji je dva puta delegiran, poverenje su dobili i internacionalci Novak Simović, Miloš Milanović, ali i sudije sa grbom FSS, na prethodnom derbiju Milan Mitić i sada Aleksandar Živković", navodi se u saopštenju Sudijske komisije FSS.

U saopštenju se dodaje da FSS ima poverenja u sudijski tim koji je određen za "večiti derbi".

"Verujemo da će njima ova utakmica ostati zauvek u sećanju, a da se fudbalska javnost neće baviti suđenjem. Sudijska komisija želi svim akterima najveće fudbalske svetkovine u Srbiji da igrom i ponašanjem opravdaju epitet i tradiciju 'večitog derbija", tako da svi ljubitelji fudbala ne samo u Srbiji, nego širom sveta uživaju u kvalitetnoj igri i lepim potezima", zaključuje se u saopštenju Sudijske komisije FSS.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво