Читај ми!

Vojvodina smenila Rastavca, novi trener Batak

Fudbalski klub Vojvodina saopštio da je raskinuo ugovor sa šefom stručnog štaba Milanom Rastavcem, a Upravni odbor kluba odlučio je da novi šef stručnog štaba bude Radoslav Batak.

Upravni odbor Vojvodine je odlučio da novi šef stručnog štaba Vojvodine bude Radoslav Batak.

"Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Rastavcu i njegovom stručnom štabu na saradnji i svemu što su učinili za naš klub u teškom trenutku, od početka ove sezone. Rastavcu i njegovim pomoćnicima, Vojvodina želi sve najbolje u nastavku karijere", navodi se u saopštenju novosadskog kluba.

"Batak je bivši igrač Vojvodine, koji je belo-crveni dres nosio od 1997. do 2003. godine i u tom periodu upisao 74 nastupa, a takođe je bio i kapiten 'stare dame'. On je tokom 2017. godine već sedeo na klupi Vojvodine, od 23. aprila do 30. juna", dodaje se u saopštenju Vojvodine.

Članovi stručnog štaba biće Milan Stepanov, Dušan Bajić i Nikola Kovačević, dok je za novog kondicionog trenera imenovan Aleksandar Jovančević. Batak i njegovi saradnici potpisali su ugovore sa Vojvodinom do 31. maja 2024. godine.

Vojvodina se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli SLS sa 39 bodova.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво