Читај ми!

Vučelić: Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti, suočiću se sa navijačima

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić kaže da će se rukovodstvo kluba suočiti sa odgovornošću zbog stanja u klubu i loših rezultata.

Fudbaleri Partizana eliminisani su u šesnaestini finala Lige konferencije, pošto su u revanš meču poraženi od Šerifa u Humskoj rezultatom 3:1.

Rukovodstvo beogradskog kluba zakazalo je vanrednu sednicu Upravnog odbora za 27. februar, a predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić kaže za Sportski žurnal da je uprava kluba svesna svoje odgovornosti za loše rezultate.

"Teško sam podneo eliminaciju od Šerifa, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom. Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako. Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim sa navijačima", kaže Vučelić.

Naglašava da vrlo uvažava stav navijača i navodi da je "sa parolama njihovog zadovoljstva" suočen bio i onda kad su crno-beli osvajali trofeje i prezimljavali u Evropi.

Što se tiče finansijske situacije u klubu, Vučelić kaže da nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što je, kako ističe, oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave.

"Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena. Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu. Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost", zaključio je Vučelić za Sportski žurnal.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи