De Laurentis i Osimen saglasni - napadač ostaje u Napoliju

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je da nema nameru da proda dvojicu najboljih fudbalera kluba iz Napulja Viktora Osimena i Kviču Kvaračeliju, prenose italijanski mediji.

Napoli se nalazi ubedljivo na prvom mestu na tabeli Serije A sa 62 boda, dok drugoplasirani Inter ima 47.

"Dobar sam u sklapanju ugovora, pa kad dođu kod mene, blokirani su, tako da neće biti teško zadržati ih ovde. Međutim, nikad ne reci nikad. Ponekad postoje ponude koje se ne mogu odbiti, pa se nikad ne zna. Što se mene tiče, gledaćemo ih još dugo kako sijaju ovde", rekao je De Laurentis.

Osimen je svojom izjavom potvrdio De Laurentisove namere.

"Jedino me zanima Napoli i ništa drugo. Šta će biti u budućnosti sa mnom i Napolijem videćemo i saznati na kraju sezone", rekao je Osimen, koji ima ugovor sa Napolijem do juna 2025. godine.

Osimen je prvi strelac Serije A sa 18 golova, a u Napoli je došao 2020. godine iz Lila. Za klub iz Napulja odigrao je 86 utakmica i postigao je 48 golova.

"Sasvim je normalno da najjači evropski klubovi prate fudbalere koji su u formi, koji su pri vrhu pa mi je logično i da mene prati. To mi ne stvara pritisak, to mi je jedino motivacija za dalje. Ponavljam da me jedino zanima Napoli, pošto imamo puno toga da uradimo i na odličnom smo putu da napravimo nešto veliko ove sezone", istakao je napadač Napolija.  

Napoli je na korak od plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u prvom meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja pobedio Ajntraht u gostima rezultatom 2:0.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи