Читај ми!

Ančeloti: U revanšu ćemo igrati kao da nas očekuje mnogo rada i posla

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je nakon utakmice sa Liverpulom da njegova ekipa tokom meča nije gubila samopouzdanje i da će u narednom susretu igrati kao da ih očekuje mnogo rada na terenu.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na gostovanju ekipu Liverpula 5:2 u utakmici osmine finala Lige šampiona.

"Nije lako ovako pobediti, pre svega zbog takvog početka meča. Ipak, nismo gubili samopouzdanje nijednog momenta i malo po malo smo preuzimali kontrolu lopte. Bili smo efikasni napred i Vinisijus Žunior je imao neverovatnu predstavu. Ovo je samo prvi deo dvomeča, otišlo je na našu stranu, ali i u revanšu ćemo igrati tako kao da nas očekuje mnogo rada i posla", izjavio je Ančeloti.

Sa druge strane menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je nakon utakmice sa Realom da njegova ekipa nije mogla da nametne svoj ritam tokom meča sa madriđanima, kao i to da su poklonili pogotke protivniku

Italijanski stručnjak, Ančeloti je istakao da su igrači Real Madrida našli inspiraciju za preokret na meču protiv Liverpula u nekim ranijim preokretima.

"Nismo krenuli kako smo želeli. Pomislio sam na meč sa Sitijem na strani prošle godine, nadao se da možemo isto, ali ispalo je i bolje. Pravili su nam probleme po levoj strani, ali kako smo bili bolji napred, pomerili smo Valverdea i od tada smo se branili bolje. Liverpul je veliki tim koji nas je namučio u prvom delu, ali dvomeč nije završen. Nikako. Pohvalio bih Rodriga jer je uradio veliki posao, odradio je tačno ono što sam od njega tražio", zaključio je Ančeloti.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво