Читај ми!

Duel prvaka Evrope i Mančester siti za samopouzdanje protiv Lajpciga

Dva nekadašnja prvaka Evrope, Inter i Porto, RTS1, 21.00, odigraće međusobni duel posle 18 godina, u pokušaju da se nađu među osam najboljih klubova Lige šampiona. S druge strane, poljuljano samopouzdanje Mančester siti će pokušati da popravi pobedom na gostovanju protiv Lajpciga, međutim, za nemački tim kažu da je čvrst u odbrani i efikasan u napadu.

Inter pre početka susreta slovi za blagog favorita, pre svega zbog toga što igra na domaćem terenu, ali Porto je sredinom jeseni trijumfovao nad Bajer Leverkuzenom i Atletiko Madridom, te se može očekivati nadmetanje i nadmudrivanje.

Inter i Porto su nekadašnji osvajači Lige šampiona, a prvi put posle 18 godina odigraće međusobne duele, prvi od dva na Stadionu "Đuzepe Meaca". 

Nekadašnji italijanski đak - Serđo Konseisao, koji je nastupao i za Inter, predvodi Porto, za koji igra i srpski reprezentativac Marko Grujuć.

Meč između Intera i Porta možete gledati u direktnom prenosu na RTS1 od 21.00, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Utakmica koja obećava veliku borbu

Ekipa Lajpciga će dočekati tim Mančester sitija u okviru prvog međusobnog meča osmine finala Lige šampiona od 21.00.

Mančester siti meč sa Lajpcigom dočekuje nakon remija sa Notingem forestom u 24. kolu Premijer lige, premda celokupna forma tima nije na nivou koji se očekuje od izuzetno kreativnih pojedinaca.

Za razliku od prethodne, Lajpcig ove sezone ne igra na nivou koji se očekivao na startu šampionata Nemačke. 

Nalaze se na petom mestu Bundeslige sa 39 osvojenih bodova. U poslednjih pet susreta, Lajpcig ima isti skor kao i Mančester siti, tri puta su trijumfovali, jednom odigrali remi i ubeležili jedan poraz.

Nemački tim je grupnu fazu Lige šampiona završio na drugom mestu, sa jednim bodom manje od Real Madrida. U međusobnim duelima sa španskom ekipom Lajpcig je ubeležio jedan poraz i jedan trijumf.

Siti je grupu G završio furiozno sa 14 bodova i pet više od drugoplasirane Borusije.

Tekstualni prenos duela između pomenutih ekipa možete pratiti na našem portalu.  

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво