Читај ми!

Rođendan Siniše Mihajlovića: Čestitske stižu do raja

Nedavno preminuli fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović bi na današnji dan napunio 54. godine. Mihajlovićeva supruga Arijana, dva meseca nakon njegove smrti objavila je zajedničku fotografiju uz natpis "Srećan rođendan u raju".

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine, posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu. 

Ćerke Virdžinija i Viktorija objavile su fotografije iz detinjstva sa ocem na Instagramu uz poruke ljubavi prema Siniši.

Viktorija je juče napunila 26 godina, a nakon rođendana na društvenoj mreži Instagram napisala je između ostalog da joj nedostaje jedan deo.

Nisu izostale ni poruke podsećanja Mihajlovićevog rođendana od fudbalskih klubova za koje je nastupao Siniša, a objave su stizale i iz kolektiva protiv kojih je igrao u fudbalskoj karijeri.

Fudbalski klub Sampdorija je među prvima podsetio na Mihajlovićev rođendan. Naime, Siniša je nastupao od 1994. do 1998, a kasnije je predvodio tim iz Đenove i kao trener od 2013. do 2015.

Pored Sampdorije, Milan, Bolonja, Roma i Lacio su takođe podsetili navijače na rođendan Siniše Mihajlovića.

Lacio i Roma ujedinjeni u poštovanju prema Siniši 

Na dan Mihajlovićevog rođendana, Lacio i Roma, klubovi za koje je Mihajlović nastupao tokom fudbalskih dana, posthumno su mu odali počast.

Naime, na stadionu "Olimpiko" u Rimu, pomenuti klubovi postavili su dresove sa brojevima 11 i 4 u čast srpskog fudbalera

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile, rođen istog dana kada i Mihajlović se prisetio nekadašnjeg fudbalskog asa uz poruku: "Naše porodice su bile jako vezane, jer su zaista velike. Mogu samo da kažem da je danas lepo sećati ga se". 

Partner Sinišine ćerke Virdžinije napisao je: "Danas slavim privelegiju koju sam imao da te upoznam, slušam, pratim i volim. Srećan rođendan borcu".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za Sretenje - Dan državnosti Srbije posthumno odlikovao Sinišu Mihajlovića Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane i postignute rezultate u oblasti sporta.

Orden je primio Sinišin sin Dušan Mihajlović.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво