Читај ми!

Siti trijumfovao u Londonu i preuzeo prvo mesto od Arsenala

Fudbaleri Mančester sitija ponovo su lideri na tabeli Premijer lige, pošto su u derbiju savladali ekipu Arsenala 3:1, u zaostaloj utakmici 12. kola Premijer lige.

Trka za titulu u Engleskoj počinje od nule - Mančester siti je pobedio u Londonu 3:1 i izjednačio se sa Arsenalom na vrhu tabele engleskog fudbalskog šampionata.

Izuzetan meč odigrale dve najbolje ostrvske ekipe, a veću inspiraciju imali su gostujući igrači, koji su na kraju trijumfovali 3:1.

Gosti su poveli posle velike greške Tomijasua, a Kevin De Brujne koristi poklon i preko nemoćnog Ramsdejla donosi prednost "građanima".

Na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom, pošto je Bukajo Saka bio precizan sa bele tačke, posle faula Edersona nad Nketijom.

Napadao je Arsenal, ali su kontranapadi Sitija bili izuzetno opasni.

Još jednu grešku odbrane "tobdžija" u pogodak je pretvorio Džek Griliš, na asistenciju Gundogana, da bi konačan rezultat postavio Erling Holand, svojim 26. pogotkom u šampionatu.

Siti je tako preuzeo prvo mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao Arsenal, s tim da tim Mikela Artete ima utakmicu manje.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво