Читај ми!

Veliki udarac za "đavole", Eriksen zbog povrede van terena tri meseca

Danski fudbaler Kristijan Eriksen povredio se i, prema prvim procenama, biće van terena tri meseca, saopštio je danas Mančester junajted.

Eriksen je u Junajted došao letos kao slobodan igrač iz Brentforda i zabeležio sedam asistecija uz jedan gol. Eriksen je povređen tokom meča protiv Redinga u subotu u okviru FA kupa. U saopštenju Junajteda se navodi da će danski fudbaler biti van terena "duži period", najverovatnije do kraja aprila ili početka maja.

"Nekoga dovesti u poslednjem danu roka je teško, ne možete delati nakon ovakvih povreda. Imamo igrače u veznom redu, dobre igrače, igrače koji mogu da popune prazninu. Postoji nada da će se Kristijan vratiti na vreme da odigra bitne utakmice u poslednjoj fazi sezone", izjavio je menadžer "crvenih đavola" Erik Ten Hag.

"Nadamo se da će Erikson moći da zaigra i zauzme važnu ulogu u timu u poslednjoj fazi sezone", zaključuje se u saopštenju kluba sa "Old traforda".  

Danac je na Evropskom prvenstvu održanom 2021. godine kolabirao na utakmici protiv Finske, posle čega su mu ustanovljene srčane smetnje koje su mu dovele u pitanje nastavak karijere.

Pre godinu dana Eriksen je potpisao ugovor sa Brentfordom, da bi u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester junajted kao veliko pojačanje.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво