Читај ми!

Prvi poraz Zvezde na pripremama, Ludogorec nadigrao crveno-bele

Fudbaleri Ludogoreca savladali su Crvenu zvezdu sa 3:2 (3:0) u kontrolnom meču na pripremama u Antaliji. Nakon četiri pobede crveno-beli su pretrpeli prvi poraz. Trener crveno-belih Milojević nakon meča izjavio da poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama.

Zvezda nije uspela da zabeleži novu pobedu na pripremama, Ludogorec je bio bolji u prvom delu igre kada je postigao tri pogotka. U nastavku, crveno-beli su uspeli da sa dva gola ublaže poraz.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Borjan, L. Nikolić (od 46. Vigo), Eraković, Milunović (od 62. Pankov), Azarov, Mijailović (od 72. Srnić), Kanga (od 62. Kangva), Ivanić (od 82. V. Nikolić), Bukari, Mitrović (od 62. Ibrahim), Pešić (od 72. Prucev). 

Rival je poveo u devetom minutu, Tijago je bio spretan u šesnaestercu i pogodio iz okreta. Crveno-beli su potom preuzeli inicijativu stvorili nekoliko prilika pred golom Ludogoreca, ali ih nisu iskoristili.

Ludogorec je povećao prednost u 34. minutu. Tepeti je pogodio mrežu Borjana preciznim udarcem iskosa s leve strane. Zvezda nije uspela da se oporavi od šoka, a dva minuta kasnije usledio je novi. Brza kontra Ludogoreca, a egzikutor je ponovo bio Tijago.
 
U drugom delu igre crveno-beli su zaigrali dosta angažovanije, protivnik je zadovoljan postignutim čekao svoju šansu iz kontranapada. Imao je nekoliko prilika, ali nije uspeo da ih iskoristi.
 
Zapretila je Zvezda u 66. minutu u dva navrata. Prvo je Kanga gađao snažno sa distance, a lopta je na putu do gola zakačila defanzivca Ludogoreca, da bi potom i Pankov nakon kornera šutirao pored stative.

Terensku inicijativu crveno-beli su krunisali u 75. minutu, kada je Mirko Ivanić prihvatio loptu koju je poslao Bukari, zakoračio u šesnaesterac i preciznim udarcem pogodio mrežu.

Zvezda je do drugog gola stigla u 90. minutu. Debitantski pogodak u crveno-belom dresu postigao je Vigo. Veljko Nikolić je uposlio Argentinca, a ovaj nanizao dva protivnička igrača i sjajnim udarcem postavio konačan rezultat.

Milojević: Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama

"Bilo je puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobili smo odgovore na neka pitanja vezana za stvari u koje smo sumnjali", izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević nakon utakmice sa ekipom Ludogoreca.

"Ne bih taj rezultat uzeo kao ocenu svih koji su igrali. U svakom slučaju, u drugom poluvremenu bio je mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, više zalaganja. I više mobilnijih igrača, bržih. Bili su orniji za igru. U prvom poluvremenu nismo uložili koliko je bilo potrebno da bi rezultat bio povoljniji."

"Borjan je imao sjajnu utakmicu. Iskreno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter. Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama", izjavio je Milojević.

Osvrnuo se i na igru novog desnog beka crveno-belih Alekse Viga.

"Jako korektan, malo je trenirao sa ekipom. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ga ne bih ocenjivao. Dosta dobrih stvari je uradio za poluvreme", zaključio je trener crveno-belih.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво