Читај ми!

Argentinac Aleks Vigo godinu dana na pozajmici u Crvenoj zvezdi

Argentinski fudbaler Aleks Vigo igraće za Crvenu zvezdu narednih godinu dana kao pozajmljeni igrač River Plejta, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Nakon isteka pozajmice crveno-beli će imati priliku da otkupe ugovor od aregntinskog kluba.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela naglasio je da je sportski sektor tražio baš ovakvog igrača.

"Pozdravio bih Aleksa i poželeo mu dobrodošlicu, uz veru da će ostati u Zvezdi dugi niz godina. Dolazi iz zemlje svetskog prvaka, iz veoma kvalitetne argentinske lige, gde je igrao za River Plejt, Independijente i Kolon. Iza sebe ima veliki broj prvenstvenih utakmica i on je desni bek kog smo tražili i koji će se, verujem, izuzetno dobro uklopiti u naš tim. Ono što ga krasi su izuzetne moralno-voljne osobine, koje poseduju svi argentinski fudbaleri, atletski je veoma dobar, poseduje brzinu i može da se ponavlja po desnoj strani. Sigurno će se veoma dobro uklopiti u zahteve trenera Milojevića", izjavio je Mrkela.

"Sviđa mi se ideja igranja Lige šampiona"

Aleks Vigo je na prvom obraćanju nakon potpisa naglasio da je došao u beogradski klub da osvaja trofeje.

"Veoma sam srećan što sam došao u Zvezdu koja je veliki klub i čega sam svestan. Hvala sportskom direktoru na lepim rečima i siguran sam da ću ispuniti sve zadatke koji su postavljeni pred mene, te da ću pokazati ono najbolje zbog čega sam došao. Upoznat sam sa Zvezdinom veličinom, kao i činjenicom da klub ima ogromnu bazu navijača, a to je jedan od razloga zbog kog sam i došao, kao i da osvajam trofeje. Sebe bih opisao kao izuzetno ofanzivnog beka, ali pružam maksimum i kada je defanziva u pitanju. Fizički se dobro osećam, spreman sam da igram, tako da sam na raspolaganju stručnom štabu", izjavio je aregentinski desni bek.

Naglasio je da mu je želja da zaigra Ligu šampiona sa crveno-belima.

"Sviđa mi se ideja igranja Lige šampiona. Čeka nas proleće, kada će, nadam se, sve proći dobro, a potom i najveće takmičenje u Evropi. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u Ligi šampiona. Sve ću uraditi za uspeh Crvene zvezde. Upoznat sam i sa večitim derbijem, slično rivalstvo imamo i u Argentini između Rivera u kom sam igrao i Boke. Iskreno, nisam do sada gledao večite derbije, uglavnom sam Zvezdu pratio u međunarodnim utakmicama, ali biće to sjajno iskustvo za mene. Pre dolaska u Zvezdu, razgovarao sam sa Ibanjezom koji mi je rekao najbolje stvari o klubu, tako da je svakako uticao na to da dođem", zaključio je Vigo.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво