Читај ми!

"Stara dama" ima novog predsednika - Đanluka Ferero na čelu Juventusa

Vlasnici Juventusa su na sastanku izabrali novo rukovodstvo kluba, koje će činiti predsednik Đanluka Ferero i izvršni direktor Maurisio Skanavino.

Nakon poslednjeg govora odlazećeg predsednika Andree Anjelija, prisutnima se obratio novoizabrani predsednik kluba Đanluka Ferero.

"Preuzimam ovu funkciju sa velikim ponosom i mnogo emocija. Želim da zahvalim svojim prethodnicima, mnogi od njih su deo mog života već dugo. Želim da se zahvalim Andrei Anjeliju, nadam se da ću biti na visini zadatka koji je pred svima nama i da ću ga obavljati na način na koji ovaj klub zaslužuje", rekao je Ferero.

Novi predsednik Stare dame rekao je da očekuje da budućnost kluba bude u srazmeri sa slavnom prošlošću.

"Želim da budem jasan, kada sam prihvatio ovaj posao, uradio sam to sa ciljem da dam samo ono najbolje Juventusu. Radićemo na tome da budućnost kluba bude u srazmeri sa slavnom prošlošću. Ovo je najveći klub u italijanskom fudbalu. Kao što znate, čekaju nas brojni izazovi u narednom periodu. Ali, verujemo da imamo iskustvo i odlučnost da branimo Juventus. Radićemo to odlučno, smireno i bez arogancije. Poštovaćemo sve, ali ćemo i od svih zahtevati poštovanje", izjavio je Ferero.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво