Читај ми!

Vučić: Nacionalni stadion biće jedan od najlepših u Evropi, sa drvenim gredama u ekološkom stilu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će Srbija dobiti Nacionalni stadion koji će biti jedan od najlepših u Evropi.

Nacionalni stadion u Srbiji će biti jedan od najlepših stadiona u Evropi, sa oko 55.000 gledalaca, potpuno zelen, sa drvenim gredama u ekološkom stilu, "fantastične lepote i nešto izvanredno", istakao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije je rekao, gostujući na televiziji Hepi, da građani Srbije nisu racionalni po pitanju izgradnje stadiona i istakao da će većim ulaganjem u sportsku infrastrukturu biti i bolji rezultati, ali i da se menjaju navike navijača, koji će dolaziti sa porodicom da nešto, kako kaže, pojedu i popiju.

"Mi ćemo da otvorimo krajem marta i u aprilu tri stadiona, tri 'lepotice', u Zaječaru, Loznici i u Leskovcu. Kada krene da se radi Stadion 'Rajko Mitić', Zvezda će igrati na jednom ili na dva od tih stadiona", rekao je Vučić.

Naglasio je da veruje da će Dragan Stojković Piksi napraviti dobar tim i da će Srbija posle dugo vremena uspeti da se plasira na Evropsko prvenstvo.

"Verujem da ćemo uspeti da pravimo sve bolje rezulate, kao i u rukometu i košarci", rekao je Vučić.

Istakao je da očekuje da će rezultati u košarci tek biti dobri jer smatra da Srbija ima najjaču ekipu.

"To je reprezentacija kojoj malo ko u Evropi može da suprotstavi. Verujem u njih, ali moramo da gradimo infrastrukturu, moramo da menjamo navike. Ne žele ljudi samo da dođu da navijaju, već i da uživaju, pojedu tu i popiju i da im to bude kompletan doživaljaj", rekao je Vučić.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се