Читај ми!

Petarda u Minhenu - Bajern rutinski protiv Viktorije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Viktoriju Plzenj 5:0 u utakmici trećeg kola grupe C Lige šampiona.

Bajern je bez mnogo muke opravdao ulogu favorita protiv Viktorije i rutinski upisao ubedljivu pobedu, i treći put ove sezone bez primljenog gola. Za svega nešto više od 20 minuta igre bilo je već 3:0 za Bavarce.

Prvi gol u sedmom minutu postigao je Leroj Sane - povukao je Nemac loptu ka protivničkom golu i snažno šutirao sa ivice kaznenog prostora, a golman gostiju je bio nemoćan.

Serž Gnabri je samo šest minuta kasnije udvostručio prednost domaće ekipe na asistenciju Gorecke.

Sledeći se u listu strelaca upisao Sadio Mane - brzonogi fudbaler Bajerna je uz malo sreće, predriblao gotovo celu odbranu Viktorije i preciznim udarcem završio solo akciju za 3:0.

Mogao je Bajern i do četvrtog gola i u prvom poluvremenu, ali je pogodak Džamala Musijale poništen nakon rekacije iz VAR sobe.

Ipak, samo pet minuta nakon što su se fudbaleri vratili na teren posle odmora, Sane je još jednom zatresao mrežu češkog tima.

U 58. minut i Erik Maksim Čupo-Moting, koji je dobio šansu sa klupe, upisao se među strelce, a još jednom je Gorecka bio asistent.

Bajern posle tri odigrane utakmice ima isto toliko pobeda, dok Viktorija u izuzetno jakoj grupi C, u kojoj su još Inter i Barselona, još uvek nije uspela da dođe do osvojenog boda.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво