Читај ми!

Eraković pred Ferencvaroš: Prilika da uradimo nešto što nismo od 1975. godine

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković ističe da su pune tribine stadiona „Rajko Mitić" jedan od ključnih faktora u predstojećem duelu sa Ferencvarošem u Ligi Evrope.

„Imali smo fenomenalnu podršku i u Šapcu i na 'Karađorđu', naši navijači bili su u većini na oba stadiona, što nam neizmerno znači. Počeli smo pripreme za Ferencvaroš, iskoristićemo svaki trenutak da se maksimalno pripremimo i da dobrom igrom i posvećenošću na terenu obradujemo zvezdaše", rekao je Eraković za klupski sajt.

Šampiona Srbije čeka težak raspored, pun gostovanja, stoga mlada uzdanica crveno-belih navodi pune tribine kao vrlo važan faktor za ostvarivanje pozitivnog rezultata.

„Do kraja polusezone većinom ćemo igrati na gostujućem terenu, pa je utakmica protiv Ferencvaroša prava prilika da još jednom pokažemo zašto se 'Marakane' svi plaše", kaže Eraković.

Najlepša slika, prema njegovom mišljenju, bila bi puna „Marakana". 

„Ispunjene tribine biće od velikog značaja za krajnji rezultat, potrebna nam je pobeda, a kako bismo stigli do nje, neophodno je da budemo svi kao jedan. Znam da je najveća poseta u istoriji stadiona bila protiv Ferencvaroša i da je sada nije moguće ponoviti, ali ako napunimo 'Marakanu' do poslednjeg mesta, biće to prava prilika da uradimo ono što 1975. godine nismo", poručio je Eraković.

Zvezda u četvrtak od 18.45 dočekuje Ferencvaroš u trećem kolu grupne faze Lige Evrope, a direktan prenos pratite na RTS 1.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво