Читај ми!

Piksi za RTS: Bili smo dominantni, nećemo menjati naš stil igre

Selektor Srbije Dragan Stojković rekao je da su "orlovi" bili dominantni protiv Švedske i da je prikazana igra donela rezultat. Piksi kaže da njegov tim neće menjati stil igre ni na utakmici u Norveškoj.

Srbija je ubedljivo savladala Švedsku 4:1, a selektor Stojković smatra da je njegov tim bio dominantan na terenu.

"Ponosan sam na igrače i na stil fudbala koji želimo da pokažemo. Bili smo bolji od Švedske, ne samo gledano po golovima, već i po igri. Na terenu smo delovali dominantno, potpuno smo kontrolisali situaciju na terenu i ta igra koju želimo da prikažemo donela je rezultat. Prelepo veče za nas, mislim da će i klinci koji su bili na stadionu otići kući srećni", rekao je selektor "orlova".

Stojković je zadovoljan što je Srbija prikazala dobru igru pred klincima koji su bili jedini navijači na stadionu "Rajko Mitić".

"Danas smo rekli na sastanku da imamo neverovatnu odgovornost i znam koliko je igračima stalo da ostavimo dobar utisak. Upravo je to bila jedna od tema sastanka - da ne zaborave da su na tribinama najverniji navijači i da zaslužuju da vide jednu lepu fudbalsku predstavu. Drago mi je da je na kraju ispalo onako kako smo želeli, kako smo planirali i klinci mogu lepo da spavaju večeras", rekao je Stojković.

Sledi utakmica protiv Norveške u utorak, a selektor kaže da neće menjati stil igre.

"Svaka utakmica je različita, svaki protivnik je različit. Ali, mi nećemo menjati naš stil igre, pokušaćemo da kroz našu igru dođemo do rezultata. Ako Norveška bude bolja, čestitaćemo im na tome. Ali, neće im biti lako u svakom slučaju", zaključio je Piksi

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво