Читај ми!

Milojević za RTS: Problemi postoje, drugi put pobeđujemo sami sebe

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je za RTS da je njegov tim sam sebe pobedio u utakmici protiv Trabzonspora u Ligi Evrope. Milojević je istakao da se crveno-belima ponavljaju greške zbog kojih ispaštaju u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Zvezda je u Turskoj poražena od Trabzonspora rezultatom 2:1, što joj je drugi poraz u Ligi Evrope.

"Drugi put pobeđujemo sami sebe. Pravimo greške koje na nivou Evrope nisu dozvoljene. Počinjemo svaku utakmicu iz minusa što je psihološki mnogo teško. Krenemo u suštini da igramo bolje kada primimo gol, nego do tog gola", počeo je Milojević za RTS.

"Ispada da idemo jedan korak napred, dva unazad i tako par kola. Postoje problemi, vidljivi su. Mislim da nas nisu toliko nadigrali koliko smo sami sebe pobedili jeftinim greškama."

Trener Zvezde ponovio je da su oba gola turskog šampiona došla nakon grešaka njegovih igrača.

"Prvi gol – individualna greška nekoliko igrača. Drugi gol – isto. Ne možemo da računamo da će stalno da se desi da imamo sreće da ne primimo gol. Nisu nam dali golove iz kreiranih situacija, već iz naših grešaka, što na ovom nivou nikako nije nešto što želimo i što možemo sebi da priuštimo", zaključio je Milojević.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво