Читај ми!

Klop protiv Ol-star utakmice u Premijer ligi

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je protivi ideji novog vlasnika Čelsija Toda Bolija, koji je predložio da se u engleskoj fudbalskoj Premijer ligi uvede odigravanje Ol-star utakmice, prenose britanski mediji.

Američki biznismen je pre nekoliko meseci kupio Čelsi od Romana Abramoviča. Boli (48) je potrošio 300 miliona evra na pojačanja u londonski klub, koji je pre nekoliko dana zbog loših rezultata u novoj sezoni uručio otkaz dosadašnjem menadžeru Tomasu Tuhelu.

Britanski mediji navode da Bolija više zanima dodatni profit zbog čega je predložio da se engleski klubovi ugledaju na američke.

"U Premijer ligi bi možda trebalo da se odigra meč severa protiv juga. Tako bi mogao da se zaradi dodatni novac", rekao je Boli.

Na ovu izjavu reagovao je menadžer Liverpula, koji je već nekoliko puta kritikovao sistem takmičenja u Engleskoj zbog velikog broja utakmica.

"Boliju nije dugo trebalo. Sjajno, možda bi mogao da pronađe mesto u kalendatu za to. Možda planira da dovede i Harlem Globtroterse? U SAD je dosta toga drugačije", izjavio je Klop.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво