Читај ми!

FK Partizan najavio tužbe protiv Mijailovića i odgovornih u APR-u

Jugoslovensko sportsko društvo (JSD) Partizan podneće krivične prijave i tužbe protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih u Agenciji za privredne registre (APR), koji su predsedniku košarkaške sekcije crno-belih omogućili da se upiše kao pravni zastupnik JSD Partizan, saopšteno je iz fudbalske sekcije kluba iz Humske.

U saopštenju se ističe da Skupština na kojoj je Mijailović izabran za predsednika JSD Partizan nije legitimna i da je nelegalna.

"JSD je rano jutros u APR uputio dopis u kojem je jasno naznačeno da se ne mogu sprovoditi nikakve promene u registru i da svi ti eventulani pokušaji moraju biti sprečeni", saopšteno je iz fudbalske sekcije Partizana.

Na zvaničnom sajtu APR je ranije danas objavio da je prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović novi predsednik JSD Partizan.

APR je usvojio rezultate skupštine JSD Partizan održane u prostorijama teniskog kluba, na kojoj je Mijailović izabran za novog predsednika, a ne paralelno održanih izbora koji su novi mandat dali dosadašnjem prvom čoveku JSD Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik fudbalske sekcije crno-belih.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво