Читај ми!

Siniša Mihajlović poslao poruku podrške navijaču Bolonje koji je u komi

Nakon što je pre par dana pretučen u gradu Krotone u Kalabriji, Davide Fererio iz Bolonje, koji ima 22 godine, nalazi se u komi i u vrlo kritičnom je stanju.

Momak je veliki navijač fudbalskog tima Bolonja, koji mu je poslao poruke podrške dok je javnost najviše dotakla video-poruka trenera Siniše Mihajlovića.

"Ćao Davide, nažalost čuo sam šta ti se desilo, jako mi je žao, ali u životu često nailazimo na glupe i agresivne ljude koji misle da će sve rešiti nasiljem ali to tako ne funkcioniše. Znam da si u bolnici i da si veliki navijač Bolonje. Mi svi navijamo za tebe i nadamo se da ćeš se probuditi što pre i čuti ovu poruku", rekao je Mihajlović i nastavio:

"Ubeđen sam da će sve biti dobro i kada ti bude bilo bolje bićeš moj gost u Kasteldebole, moći ćeš da gledaš treninge ili šta god ti želiš i doći ćeš na stadion, nema nikakvih problema. Ti se samo probudi što pre tako da se mi što pre vidimo, da se upoznaš sa momcima za koje navijaš i sigurni smo da ćemo se svi zajedno zabaviti. Ćao Davide, želim ti sreću", rekao je u poruci srpski trener.

Italijanski mediji naveli su da je Siniša i ovom prilikom još jednom pokazao kako ima veliko srce.

Momak je napadnut od strane svog vršnjaka dok je bio na odmoru a policija je, zahvaljujući video-kamerama i svedocima uspela da uhapsi počinioca kome preti zatvor zbog pokušaja ubistva.

Motiv još uvek nije poznat iako se misli da je Davide "uputio pogled više" devojci napadača.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво