Читај ми!

Barselona u problemu sa registracijom igrača

Barselona je inkasirala 667 miliona evra od prodaje dva paketa budućih televizijskih prava ali ni to nije dovoljnoda se pokriju finansijski problemi Katalonacas zbog kojih je La Liga odbila da registruje njihovih novih pet igrača i dvojicu sa kojima je produžen ugovor.

Barsa je ovog leta dovela niz sjajnih pojačanja poput Roberta Levandovskog, Rafinju, Frenka Kesija, Andreasa Kristensena i Žila Kundea, međutim, ni na jednog od novajlija neće moći da računa ako ne reši problem sa novcem.

Tačnije, ukoliko ne pronađe adekvatna finansijska sredstva kojima bi pokrila njihove angažmane.

Španska liga je ponovo zabranila Barseloni da registruje pomenute igrače usled ogromnih izdataka za plate koji prevazilaze dozvoljene limite.

Iako je nizom akcija predsednik kluba Đoana Laporte znatno ojačao budžet, Katalonci imaju višak od 140 miliona evra na platnom spisku koji moraju da srežu.

Jedna od opcija je i prodaja igrača poput Memfisa Depaja i Frenki de Jonga za koga je zainteresovan Čelsi za 70.000.000 evra.

U svakom slučaju Barselonu već u subotu uveče očekuje prvi meč protiv Rajo Valjekana u španskom prvenstvu i još uvek je neizvesno u kom će sastavu izaći na teren.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво