Читај ми!

Nesvakidašnji gol Nika Jankovića iz kornera podsetio na Piksija

Fudbaleri Zrinjskog savladali su na svom terenu kazahstanski Tobol sa 1:0 u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a junak trijumfa bio je hratski fudbaler Niko Janković koji je postigavši pogodak iz kornera doneo pobedu svom timu. Nesvakidašnji gol je mnoge ljubitelje fudbala podsetio na spektakularan potez Dragana Stojkovića Piksija u večitom derbiju 1987. kada je na sličan način zatresao mrežu Partizana.

Igrao se 76. minut, domaćini su ostali sa igračem manje i činilo se da će se u najboljem slučaju meč završiti bez pobednika, domaćini su izborili korner koji je krenuo da izvede Niko Janković.

Janković je izveo korner i postigao spektakularan pogodak koji odavno nije viđen pa se odmah pojavio na društvenim mrežama.

Posle meča Janković je u izjavama bio vrlo iskren i priznao da čak nije ni nameravao da ovako postigne pogodak.

"Drago mi je zbog gola. Lagao bih kad bih rekao da sam gađao ovo. Akcija je uigrana, ali nije mi ovo bila namera", priznao je Hrvat nakon meča.

Stariji ljubitelji fudbala se sećaju da je gotovo identičan pogodak načinio i Dragana Stojkovića Piksija, sada već daleke 1987. godine na 81. večitom derbiju sa Partizanom.

Samo, Piksijev pogodak nije bio slučajan...

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво