Читај ми!

Stanković za RTS: Hvala navijačima, nije nikoga lako pobediti sa 5:0

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je za RTS da je ponosan na svoje igrače, kao i navijače koji su bodrili srpsku ekipu do ubedljive pobede nad Pjunikom.

"Kada se pobedi jedna ovako važna i bitna utakmica, analizu ostavljamo za kasnije. Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje mogu bolje. Ništa ne može da umanji ovo veče, pun stadion, ubedljiva pobeda", prvi su utisci Stankovića nakon meča.

Zvezda je sa 5:0 savladala Pjunik, a trener srpske ekipe rekao je da je njegov tim morao da bude strpljiv.

"Zvezdaši su došli naoružani strpljenjem. Utakmica je morala da se oznoji, poništen gol i euforija je uticala da 15 minuta nismo bili sigurni na lopti. Kako je meč odmicao, kažnjavali smo svaku grešku rivala. Pobediti 5:0 u kvalifikacijama nije lako, ko god da je protivnik", dodaje Stanković.

Šef struke crveno-belih posebno se zahvalio navijačima.

"Hvala na punom stadionu, hvala svakom zvezdašu koji je bio na stadionu i pored televizora, ovo veče je za njih i njihova energija je stvarno posebna."

Nema formalnosti, ja ne želim formalnosti u ovom takmičenju i to znaju i momci. Nećemo ići na ekskurziju, radićemo na propustima, ali razumem ih. Počeli smo dobro u prvenstvu, ovo je prva utakmica u Evropi, proradile su emocije i nije lako igrati na punoj Marakani", zaključio je Stanković.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво