Читај ми!

Real siguran protiv Juventusa pred više od 90.000 gledalaca na "Rouz bolu"

Ekipa Reala savladala je tim Juventusa 2:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj na prepunom "Rouz bol" stadionu u Los Anđelesu. Benzema pogodio sa bele tačke, konačan rezultat postavio Asensio. Dušan Vlahović zauzeo svoje mesto u startnoj postavi Stare dame, zamenjen u 64. minutu.

Posle remija protiv Barselone, Juventus je na pripremnoj turneji po SAD poražen od šampiona Evrope - Real je ostvario siguran trijumf od 2:0.

Više od 93.000 navijača posmatralo je duel dva evropska velikana na stadionu "Rouz bol" u Pasadeni, predgrađu Los Anđelesa.

Real je bio bolji rival, a do vođstva je stigao u 19. minutu, kada je precizan sa bele tačke bio Karim Benzema.

Konačan rezultat postavio je Marko Asensio u 69. minutu, posle asistencije Hesusa Valjeha.

Srpski napadač Dušan Vlahović našao je mesto u startnoj postavi ekipe Masimilijana Alegrija, a zamenjen je u 64. minutu.

Duel na "Rouz bolu" oborio je nekoliko rekorda - bila je to najgledanija fudbalska utakmica u istoriji Los Anđelesa, najgledanija fudbalska utakmica u 2022. godini, ali i najgledanija fudbalska utakmica od 2018. godine.

Nekoliko sati ranije, Barselona je u Njujorku savladala Red bulse sa 2:0, a golove su postigli Osman Dembele u prvom i Memfis Depaj u drugom poluvremenu utakmice na "Red bul areni".

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво