Читај ми!

Del Pjero: Vlahović me impresionirao, razume težinu ovog dresa

Proslavljeni napadač fudbalskog kluba Juventus Alesandro del Pjero izjavio je da je impresioniran reprezentativcem Srbije Dušanom Vlahovićem.

Italijanski tim nalazi se na pripremama u Los Anđelesu, a u SAD ih je dočekao legendarni fudbaler.

Juventus je Vlahovića doveo krajem januara iz Fjorentine za sumu od 81,6 miliona evra, a Del Pjero ističe da srpski napadač spada u red igrača koji razumeju da se nalaze u jednom od najvećih klubova Evrope.

"Ima momaka koji imaju izvenredne kvalitete. Upoznao sam ih i mnogi imaju pravi stav da mogu dobro da rade i da razumeju koja je težina ovog dresa. Vlahović me je impresionirao na izuzetno pozitivan način", izjavio je Del Pjero za TV kanal Juventusa.

Bivši šampion sveta i viceprvak Evrope sa Italijom nahvalio je i Argentinca Anhela di Mariju, koji je u Torino stigao ovog leta kao slobodan igrač.

"Mislim da je on fantastično pojačanje za Juventus, ima neverovatan kvalitet. Efikasan je, to je nešto što volim. Sjajna je ličnost. Ima iskustvo, zna kako se osvajaju trofeji, upoznao sam ga i samo potvrdio ono što mislim", istakao je Del Pjero.

Italijan je za Juventus nastupao od 1993. do 2012. godine, a sa "bjankonerima" iz Torina osvojio je šest titula prvaka Italije, Kup Italije i Ligu šampiona 1996. godine.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво