Читај ми!

Zvezda protiv Pjunika kreće u pohod na Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde pohod na Ligu šampiona počeće od Jermenije, pošto je Pjunik u gostima pobedio Didelanž sa 4:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija.

Jermeni su večeras sa 4:1 (1:1) ubedljivo savladali Didelanž na gostovanju u revanš meču 2. kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

U prvom meču u Jerevanu bilo je 1:0 za tim iz Luksemburga, pa će Pjunik 3. avgusta gostovati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, dok će revanš biti odigran 9. avgusta u Jerevanu.

Na stadionu "Jos Nosbaum" domaćin Didelanž poveo je u 21. minutu golom Mošina Hasana, ali je Pjunik svega tri minuta kasnije izjednačio preko Žuninja.

Gosti su do preokreta došli preko Luke Juričića u 54. minutu, na 3:1 povisio je Jusuf Otubandžo u 76. minutu, a konačan rezultat postavio je Juričić drugim golom na meču u 85. minutu.

Crvena zvezda i Pjunik nikada se nisu sastajalu u evrokupovima, a jedini duel sa timovima iz Jermenije crveno-beli odigrali su u sezoni 2020/21.

Petostruki uzastopni šampion Srbije u oktobru 2020. savladao je Ararat Jermeniju sa 2:1 i izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво