Читај ми!

Američki El Klasiko pripao Barsi, Rafinja jedini strelac u Las Vegasu

U prijateljskom fudbalskom El Klasiku, Barselona u Las Vegasu savladala madridski Real sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Rafinja u 27. minutu.

Iako je u pitanju pripremni meč pred novu sezonu, Barsa je Realu pokazala da u novoj sezoni ima mnovo veće ciljeve nego u prethodnoj, a svaka pobeda u El Klasiku se računa.

"Olidžent" stadion u Las Vegasu bio je domaćin najvećeg španskog derbija, a odlučio ga je novajlija u redovima blaugrane Rafinja, koji je u 27. minutu fantastičnim udarcem savladao Kurtou i tako postigao jedini gol na meču.

Za Barsu su igrali igrači koji su obog leta pojačali tim Ćavija Ernandeza - Levandovski, Kristensen i Rafinja, dok je Kesi dobio priliku sa klupe.

Zanimljivo je da Barselona još nije registrovala nove igrače, koji mogu da nastupaju samo u prijateljskim mečevima, pošto katalonski velikan mora da se oslobodi nekolicine fudbalera kako bi rešio problem sa platama i finansijama.

U ekipi Karla Ančelotija, koji nije mnogo menjao tim u odnosu na prošlu sezonu u kojoj su osvojeni trofeji u Ligi šampiona i Primeri, od novajlija su nastupili Ridiger i Čuameni.

Nova sezona u španskom fudbalskom šampionatu počinje 12. avgusta.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво