Читај ми!

Stanković uoči meča u Lučanima: Na slatkim sam mukama

Dosta puta smo igrali protiv Mladosti, oni gaje specifičan način fudbala, poštujemo svakoga i vreme bi moglo da utiče na utakmicu, ritam, međutim, kako nama, tako i njima. Zvezda mora da ide na sva tri boda, nema izgovora i prepreka da se dođe do cilja, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči gostovanja u Lučanima.

Mladost u nedelju od 21 sat dočekuje crveno-bele u trećem kolu Superlige.

"Svi smo na slatkim mukama, ali to je stav Crvene zvezde kao kluba, da se raste iz dana u dan, da se jača konkurencija na svakom mestu i da se podmladi tim. To je naš prirodni put i zadovoljan sam, a svakako da je dobro biti na slatkim mukama kada imaš fenomenalnu grupu igrača koja može da iznese godinu na leđima", rekao je Stanković za klupsku TV.

Kada su u pitanju novajlije Stefan Mitrović i Aleksandar Pešić možemo ih očekivati na terenu, dodao je Zvezdin trener.

"Naravno, potrebno je još neki dan da se naviknu na ambijent, rad i na ono što tražimo od njih. Mitrović je u takmičarskom ritmu, tu nema problema. Pešić je odigrao dve prijateljske utakmice po 45 minuta, posle imao prehladu koja ga je odvojila od terena, a sa nama je odradio tri treninga. Svakako ga možemo očekivati", istakao je Stanković.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво