Читај ми!

Stolica: Mislimo samo na TSC, daleko je Evropa

Trener fudbalera Partizana, Ilija Stolica, izjavio je da svi u klubu misle samo na predstojeći meč sa TSC-om u trećem kolu Superlige Srbije, a ne na protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za LE igrati sa poraženim iz duela između danskog Midtjilanda i kiparskog AEK-a.

U prvom meču, odigranom u Danskoj, bilo je 1:1, a revanš je naredne nedelje na Kipru.

"Još je rano. Gledali smo prvi meč na TV, kao i svi u ljudi u klubu. Nama je fokus na ozbiljnom protivniku koga imamo u subotu, a to je ekipa TSC-a. Mečevi u Evropi su realno daleko. Videli smo da su Midtjiland i AEK ozbiljne ekipe. Nisam ni sekunda pomislio na treće kolo kvalifikacija za LE. Mislićemo na našeg protivnika u Evropi kada dođe vreme za to. Sada je poenta na TSC. Daleko je Evropa", rekao je Stolica za Tanjug na predstavljanju novih garnitura "Najk" dresova za aktuelnu sezonu.

Partizan će u subotu na svom terenu od 21 čas igrati sa ekipom TSC-a u 3. kolu SLS.

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, vodiće ekipu protiv Partizana, u kojem je igrao i bio deo stručnog štaba. 

"Neće biti lako, ali uvek je veliko zadovoljstvo kada igramo protiv dobrog rivala. Partizan je doveo nove igrače i novog trenera, Iliju Stolicu, koga mnogo poštujem. On je uspeo da sa manjim timom, kakav je Voždovac, dominira kroz igru i dođe do dobrih rezultata. Gledajući Partizan u utakmicama koje su odigrali u pripremnom periodu, pre nego ove u prvenstvu, vidim da to pokušava i sada da uradi. Verujem da će uspeti u toj nameri ako se njegovi igrači naviknu na nove zahteve i ako dobije njihovu podršku. Ja mu želim sve najbolje, ali naravno tek od naredne nedelje", izjavio je Lazetić, a preneo zvanični sajt TSC-a.

Trener tima iz Bačke Topole poručio je da je njegov tim spreman za gostovanje u Humskoj.

"Naravno, spremni smo za utakmicu, ponavljam da nam je najveće zadovoljstvo da igramo protiv jakih protivnika. Mislim da smo se posle prva dva odigrana kola dobro namestili. Očekujem dobru igru kao u prethodnim utakmicama, pogotovu onoj u prvom kolu i verujem da ćemo nastaviti da idemo uzlaznom putanjom. Zadovoljan sam progresom koji smo napravili i siguran sam da ćemo nastaviti da podižemo nivo igre i u ovoj utakmici", rekao je Lazetić.

Posle dva odigrana kola u Superligi TSC i Partizan imaju po četiri boda.  

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара