Читај ми!

Krstajić novi selektor Bugarske

Mladen Krstajić postao je novi selektor fudbalske reprezentacije Bugarske. Potpisao je dvogodiši ugvor a debitovaće u septembarskim utakmicama Lige nacija.

Uz četrdesetosmogodišnjeg srpskog trenera biće pomoćnici Nemanja Milinčić i Stefan Janković, a trener golmana biće Darko Božović.

U stručni štab nekadašnjeg selektora Srbije ulaze i bivši bugarski internacionalac Ivan Ivanov, koji je sa Krstajićem već sarađivao dok je bio igrač u Partizanu.

Krstajić je potpisao dvogodišnji ugovor a za bugarske "lavove" će debitovati septembarskim utakmicama Lige nacija protiv Gibraltara i Severne Makedonije.

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihailov rekao je na zvaničnom predstavljanju da je angažovanje Krstajića korak u pravom smeru.

"Mladen je predstavnik tradicionalno jake fudbalske i trenerske škole. On je mlad i ambiciozan, ali uprkos tome ima solidno iskustvo i siguran sam da će svojim autoritetom doprineti boljoj budućnosti bugarske reprezentacije", istakao je Mihailov.

Krstajić je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Makabi Tel Aviv, TSC iz Bačke Topole i reprezentaciju Srbije.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво