Читај ми!

Zvezda predstavila Kangvu, Bukari potpisuje u utorak

Fudbalski reprezentativac Zambije Kings Kangva, prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, predstavljen je na stadionu Rajko Mitić, a kako je najavio sportski direktor Mitar Mrkela već sutra biće promovisan i krilni napadač Osman Bukari.

Mrkela je predstavio prvo pojačanje šampiona Srbije za novu sezonu i rekao da će vezista doprineti da ekipa igra modernije.

"Zadovoljstvo mi je da predstavim Kangvu, igraču koji nam dolazi iz Arsenala iz Tule. On je rođen 1999. godine i igra na sredini terena. Cilj nam je bio da u ovom prelaznom roku podmladimo i ubrzamo ekipu, a Kangva je jedan od igrača koji će doprineti da naša ekipa u narednom periodu izgleda drugačije, modernije, potentnije. Radi se o brzom igraču, koji dobro kontroliše loptu. Veoma je pokretljiv i dinamičan i verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Dejana Stankovića i da ćemo sa njim dobiti ono što smo tražili", rekao je Mrkela na konferenciji za medije.

Mrkela je najavio "brzi potpis" krilnog napadača Osmana Bukarija iz Genta.

"Verujem da će već sutra biti nova promocija. Dolazi nam Osman Bukari. On će danas biti u Beogradu i sutra će biti predstavljen. Što se tiče napadača, tu ne žurimo. Bilo nam je bitno da dovedemo igrača na poziciji osmice i na poziciji desnog krila. Sve drugo imamo pokriveno i sve drugo ćemo raditi polako", rekao je Mrkela.

Zadovoljstvo zbog dolaska u redove crveno-belih istakao je Kangva, ali i napomenuo da će sve što ima da kaže pokazati na terenu.

"Bio sam veoma uzbuđen i srećan kada je došlo do dogovora. I dalje sam veoma uzbuđen. Radujem se svemu onome što me očekuje već sada kada se budem priključio ekipi", istakao je Kangva i dodao da je Miodrag Božović sa kojim je radio u Arsenalu fantastičan terner, a da je o Zvezdi pričao i sa dosadašnjim saigračima Goranom Čaušićem i Đorđem Despotovićem, kao i Lukom Jovićem.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво