Читај ми!

Real i Kristijano Ronaldo, još jednom za kraj?

Portugalski reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo, mogao bi da se vrati u madridski Real kako bi naredne sezone igrao u Ligi šampiona, tvrdi španski sportski list "Marka.

Italijanska La Republika je pre nekoliko dana objavila da bi Ronaldo mogao da napusti engleski klub, jer se ne uklapa u viziju novog menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga.

Sa druge strane, španska Marka podseća na izjavu prvog čoveka Reala Florentina Pereza, koji je rekao krajem prošle sezone da ne postoji mogućnost da se Ronaldo vrati u madridski klub, ali španski list ističe da su se sada okolnosti promenile.

"Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda", navodi Marka.

"Bez obzira na to što ima 37 godina, čini se da Kristijano želi da nastavi da igra na najvišem mogućem nivou kako bi otišao na Mundijal u Katar. Perez se koncentrisao ovog leta na dovođenje Kilijana Mbapea i tada je izjavio da Ronaldo nije mogućnost. Stvari su se u međuvremenu promenile - klub traži napadače i dolazak Portugalca bi mogao da bude privremeno rešenje. Međutim, remećenje atmosfere u svlačionici bi moglo da našteti ekipi", ističe Marka.

Ronaldo je igrao za Real od 2009. do 2018. godine. On je sa madridskim klubom osvojio 15 trofeja.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво