Читај ми!

Na startu Superlige Zvezda domaćin Radničkom, Partizan gost u Ivanjici

Na sednici Skupštine Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije izvučeni su brojevi i napravljen raspored utakmica za narednu sezonu. Aktuelni prvaci fudbaleri Crvene zvezde igraće na svom terenu u prvom kolu nove sezone protiv Radničkog iz Niša, dok će Partizan gostovati u Ivanjici ekipi Javora, odlučeno je žrebom.

U saopštenju Superlige Srbije se navodi da će mečevi prvog kola biti odigrani 9. jula.

Prvi "večiti derbi" u novoj sezoni između Partizana i Crvene zvezde je na programu 31. avgusta u okviru 9. kola, a domaćini će biti "crno-beli".

Jesenji deo sezone završava se 13. novembra kada će biti odigrane utakmice 19. kola Superlige Srbije. Prolećni deo sezone počinje 4. februara naredne godine.
Poslednje sedmo kolo plej-ofa predviđeno je za 27. maj 2023. Godine. Sistem takmičenja je ostrao isti, sa 16 timova, koji će posle 30. runde biti podeljeni u plej-of i plej-aut.
Titulu šampiona brani Crvena zvezda.

U utakmicama prvog kola Superlige Srbije, koje je na programu 9. jula, sastaće se: Crvena zvezda - Radnički Niš, Kolubara - Radnički Kragujevac, Mladost Lučani - Spartak, Radnik - Mladost GAT, Vojvodina - Napredak, Voždovac - Novi Pazar, Čukarički - TSC i Javor - Partizan.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво