Читај ми!

Stanković: Spremni za više ciljeve u istorijskoj sezoni pred nama

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković pred početak priprema za sezonu 2022/23. rekao da crveno-bele očekuje naporan rad i istako da imaju velika očekivanja i planove.

Fudbaleri Crvene zvezde su se, posle kraće pauze, okupili na Stadionu "Rajko Mitić" i potom otputovali na Zlatibor gde počinju pripreme za novu sezonu, a njihov trener je istakao da imaju velike ciljeve.

"U Crvenoj zvezdi moramo brzo da arhiviramo postignute uspehe jer su ciljevi uvek veliki, daćemo sve od sebe da i naredne sezone odigramo maksimalan broj utakmica, ali i da sezonu završimo na što lepši način, kao što je to bilo i prošle godine. Crvena zvezda ne može nikada da bira šta želi da osvoji ili šta želi da stavi po strani, jednostavno ide po svaki trofej i da ispuni što veće ciljeve, tako da smo i ove godine spremni za to", rekao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na činjenicu da šampiona prvenstva naredne godine očekuje direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Zvezda ide na svaki trofej i ispunjenje što većih ciljeva. Naredna sezona je istorijska za naš fudbal, mnogo je bitno, prvi put titula vredi mnogo miliona. Ne znam tačno koliko, ali direktan ulazak u Ligu šampiona. Ulog je stvarno veliki i želimo da budemo pravi u svakom trenutku", poručio je Stanković.  

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи