Читај ми!

Terzić: Sezona za "dupli" plasman u Ligu šampiona

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je pred početak priprema istakao je da je pred timom vrlo važna sezona u koju ulaze sa velikim ambicijama. Istakao da su očekivanja velika ali da tim ima potencijale koje će još ojačati kako bi ih ispunio.

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se na stadionu Rajko Mitić i posle "prozivke" otputovali na Zlatibor gde će odraditi prvi deo priprema za novu sezonu za koju je njihov direktor istakao da je vrlo specifična.

"Naredna sezona je specifična jer možemo dva puta da izborimo Ligu šampiona - prvo u avgustu tokom kvalifikacija i na kraju sezone osvajanjem titule.", rekao je Zvezdan Terzić.

Direktor crveno-belih je na startu priprema istakao da očekivanja stalno rastu.

"Danas smo 34. klub u Evropi sa mnogo koeficijenata koji su najveći kapital. Generišemo velike bonuse kroz Uefa takmičenja i gledano kroz to Zvezda nikada više ne može imati finansijske probleme.", izjavio je Terzić.

On je rekao da je jasno poručio igračima kakva su očekivanja.

"Nikad više ne smemo da damo pet ili sedam (bodova) fore Partizanu kao sa onih pet izgubljenih bodova protiv Surdulice i dva protiv Vojvodine u prvom kolu. Nema sumnje da ulazimo kao apsolutni favoriti u ovu sezonu i nemam sumnju da li ćemo biti šampioni.", istakao je Terzić i najavio da će uskoro stići još jedno pojačanje na poziciji desnog krila i da je cilj da se tokom prelaznog roka Zvezdin tim "ubrza i podmladi".

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво