Читај ми!

Norveška nadigrala Švedsku za očuvanje prvog mesta u grupi

Fudbaleri Norveške savladali su selekciju Švedske sa 3:2 na svom terenu u prvoj utakmici četvrtog kola grupe 4 Lige B u Ligi nacija. Ovom pobedom Norvežani su se učvrstili na prvoj poziciji u grupi sa deset bodova.

Šveđani su dobro počeli meč na gostujućem terenu i imali nekoliko dobrih prilika na samom startu meča ali je već u 10. minutu Erling Holand doveo domaćine u vođstvo pogotkom za 1:0.

Do kraja poluvremena se odvijala ravnopravna borba ali su domaćini otišli na odmor sa minimalnom prednošću.

Već na početku drugog poluvremena domaćini dobijaju novu veliku šansu da uvećaju vođstvo jer sudija posle var konsukltacije dosuđuje jedanaesterac zbog faula nad Aleksanderom Sorlotom.

Siguran izvođač jedanaesterca bio je Erling Holand za 2:0 za domaćine.

Šveđani se nisu predavali i uspevaju smanje na 2:1 u Emila Forsberga u 62. minuta, ali već u 77. minutu Aleksander Sorlot uvećava na 3:1 i gasi im sve nade iako je Viktor Gjokeres uspeo da smanji na 3:2 u petom minutu sudijske nadoknade.

Ovom pobedom Norvežani su se učvrstili na prvoj poziciji u grupi sa deset bodova, a pred selekcijom Srbije je prioritet pobede na gostovanju u Sloveniji kako bi zadržali drugu pozikiju i šanse za osvajanje vodeće pozicije.  

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво