Džon Teri ražalovan

Džon Teri, posle serije skandala, više nije kapiten engleske fundbalske reprezentacije, odlučio Fabio Kapelo. Traku čekaju Džerard, Lampart i Ferdinand.

Fabio Kapelo je izgubio živce i oduzeo kapitensku traku Džonu Teriju, pa u redu za novog "skipera" Engleske čekaju Stiven Džerard, Frenk Lampard i Rio Ferdinand.

"Posle dugog razmišljanja, odlučio sam da je najbolje da Teriju oduzmem kapitensku traku. Iako se on kao vođa tima na terenu uvek ponašao veoma pozitivno i profesionalno, morao sam da donesem ovakvu odluku u interesu reprezentacije Engleske", rekao je Kapelo.

"U potpunosti poštujem odluku Kapela. Nastaviću da dajem sve za Englesku", rekao je Teri, koji je bio kapiten reprezentacije Engleske od 2006. godine.

Kapelo i Teri su u petak posle podne razgovarali o razvoju situacije oko serije skandala koje je poslednjih meseci izazvao kapiten Čelsija, i do danas, reprezentacije, a posebno o posednjem o njegovoj vezi sa devojkom bivšeg saigrača Vejna Bridža.

Ostrvski mediji su osuli silnu paljbu na Terija zbog čitavog slučaja tražeći da se skloni sa mesta kapitena reprezentacije, a čitavu stvar je, kako javlja "Skaj sports", prekinuo Kapelo dan pošto se vratio sa skijanja u Švajcarskoj.

Engleska sledeću utakmicu igra 3. marta protiv Egipta na Vembliju, do kada će biti i izabran novi kapiten.

Kapelo je objasnio da kada je izabrao Terija za kapitena izabrao je i Rija Ferdinanda za njegovog zamenika i da sada nema razloga da menja svoju odluku.

Ferdinand takođe ima "mrlje" u karijeri. Propustio je Evropsko prvenstvo 2004. godine i bio je osam meseci kažnjen jer se nije pojavio na doping testu

Britanski mediji javljaju da je sastanak Kapelo-Teri trajao svega 12 minuta, nakon čega je saopšteno da je stub odbrane Čelsija i reprezentacije ostao bez trake, što bi moglo predstavljati značajan psihološki udarac za ovog sjajnog igrača pred nedeljni londonski derbi sa Arsenalom.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво