Читај ми!

Piksi za RTS: Ponosan sam na igrače, rezultat ne treba da čudi

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, nakon ubedljive pobede nad Slovenijom u Ligi nacija, pohvalio je svoje igrače zbog stava, borbenosti i želje koju su pokazali.

Reprezentacija Srbije je odigrala sjajan meč u Beogradu i sa 4:1 pobedila najbolju ekipu Slovenije.

 

"Mislim da su ljudi koji su došli danas na stadion uživali u borbenosti i želji igrača da ostave dobar utisak i da dođu do bodova. Za Srbiju je večeras bilo sve idealno - dominirali smo, imali smo potpunu kontrolu utakmice i rezultat ne treba da čudi. Golovi su dolazili jer smo zaslužili", rekao je selektor Dragan Stojković Piksi nakon meča.

On je promešao karte u odnosu na meč sa Norveškom i pružio šansu pojedincima da debituju u seniorskoj selekciji. 

"Liga nacija pruža šansu da igrači koji su imali manju minutažu dobiju na važnosti. Svi oni koji su ovde su važni. Imam puno poverenje u njihov fudbalski kvalitet. Plus je tu i veoma težak kalendar. Na nama je da se borimo za dres, izgaramo i pružamo maksimum na svakoj utakmici. Stil igre danas je bio onakav kakav publika želi da vidi, kakav ja želim da vidim pre svega. To je ono što ćemo nastaviti da radimo", ocenio je Piksi. 

Nema mnogo vremena za odmor pošto reprezentaciju Srbije očekuje duel u gostima sa Švedskom. 

"Videćemo ovih dana kako se osećaju igrači, kakvo je stanje. Bilo je igrača koji su danas tražili izmenu, ali su nekako izdržali. Ta volja i želja da igraju za Srbiju je impresivna. Ponosan sam na takav stav i požrtvovanje koje pokazuju."   

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво