Читај ми!

Stanojević: Ne nadam se više, oduzeta nam je titula

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je, bez obzira na pobedu protiv Voždovca od 3:0, neraspoložen i u izjavama istakao da ne veruje da njegov tim ima šanse da osvoji titulu.

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u gostima sa 3:0 u utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, ali njihov trener nije bio zadovoljan.

"Ne nadam se više, mnogo sam razočaran, oduzeta nam je titula za koju mislim da smo je zaslužili. Nije realno, nije nam dozvoljeno, u više situacija smo brutalno pokradeni", rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle pobede protiv Voždovca.

Crno-beli u poslednjem kolu dočekuju Radnički, Zvezda je domaćin Voždovcu i bod joj je dovoljan za petu uzastopnu titulu.

"Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji", istakao je Sanojević na konferenciji za medije i dodao da nije trenutak da se priča hoće li ostati u klubu.  

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво