Читај ми!

Radnik nadigrao Pazarce i poslao ih u baraž

Fudbaleri Radnika savladali su Novi Pazar sa 1:0 na gostovanju u 36. kolu Superlige, grupe plej-aut. Porazom na svom terenu Pazarci su ostali na 13. mestu tabele koje vodi u baraž za opstanak u Superligi.

Tim Radnika je nastavio odličnu seriju igara i u šest poslednjih kola nije doživeo poraz, a na gostovanju su odigrali odličan meč.

Poveli su već u 15. minutu golom Uroša Milovanovića, a domaćini potom nisu uspevali da realizuju ni jednu šansu do kraja meča.

Tome je najviše doprineo odlični rezervni golman tima iz Surdulice Miloš Ostojić, koji je u 21. minutu odbranio penal, koji je šutirao Bojan Čečarić.

U drugom poluvremenu Novi Pazar je zaigrao na sve ili ništa, imao je stalnu inicijativu, uspeo je i da dođe do gola preko Jokića, međutim, iz VAR sobe je stigao signal da je bio ofsajd, tako da su plavi ostali bez izjednačenja.

Poslednju šansu da makar izbegnu poraz, mada im ni bod ne bi promenio situaciju, Pazarci su propustili u 92. minutu, Dimić je pogodio stativu sa desetak metara.

Jedina neizvesnost koja je ostala da se reši je ko će biti peti, a ko šesti u plej-autu, to će odlučiti Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca, jer će od toga zavisiti parovi baraža sa trećim i četvrtim iz Prve lige.

Superliga Srbije plej-aut,36. kolo:

Subota:
Kolubara - Proleter 1:0 (0:0)
Metalac - Mladost 0:3
Spartak - Radnički Kragujevac 2:1

Nedelja:
Novi Pazar - Radnik 0:1

Tabela:
9. Radnik Surdulica 48
10. Kolubara 46
11. Spartak Subotica 44
12. Mladost Lučani 42
13. Novi Pazar 38
14. Radnički 1923 35
15. Proleter 32
16. Metalac 30

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво