Читај ми!

Evra opleo po Pepu i "građanima": Gvardiola je kontrol frik, Siti ima samo novac

Bivši kapiten Mančester junajteda Patris Evra rekao je da Pep Gvardiola snosi najveću odgovornost za eliminaciju Mančester sitija iz Lige šampiona.

Siti je u polufinalu ovog takmičenja eliminisan od madridskog Reala, posle preokreta u zaustavnom vremenu.

"Sitiju su potrebne vođe, a Gvardiola ne želi vođe. On ne želi da u svom timu ima igrače sa jakom harizmom, jer mora da bude jedini vođa. Naravno da trener mora da bude glavni, ali je ekipi potreban lider i to na terenu. Kada je Siti u nevolji nema nikoga da ga povede i spasi. Gvardiola ne može da uđe na teren i da zaigra", rekao je legendarni francuski fudbaler.

Evra je rekao da Siti ima samo novac.

"Gvardiola sastavlja ekipu po načelu da u njoj ne mogu da budu igrači koje odlikuje jak personaliti. To je očigledno kada pogledate igrače Sitija. Ekipu ne gradi na njima, nego tako da može da kontroliše sve i svakoga. Kada stvari krenu loše, uvek odlučuje samo on", rekao je Evra i dodao:

"Gvardiola je kontrol frik. Siti je kao i PSŽ, klub koji se temelji na novcu. Naravno, Real ima novac, ali i veliku priču iza sebe. Siti ima samo novac i fudbaleri idu tamo samo zbog novca. Naravno da onda i osvajaju trofeje, ali Siti biraju samo zato što uvek plaća više od ostalih".

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво