Читај ми!

Stanojević: Verujem u titulu, i predsednik je rekao da će biti regularno

Nije prijatno, vidim da se svi ponašaju kao da je Zvezda već uzela titulu, piše se s kim će igrati u Ligi šampiona, ali mi ne odustajemo. Nadamo se i nada će ostati dok bude matematički postojala, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice protiv Vojvodine.

Crno-beli u subotu od 14 sati dočekuju Novosađane u meču petog kola plej-ofa Superlige.

"Verujemo, jer da ne verujemo, mi bismo odustali. Verovali smo da mogu da kiksnu u Novom Sadu, ako ne verujemo, čemu onda da igramo. Podsećam da je i predsednik države rekao da će prvenstvo biti regularno", rekao je Stanojević.

"I bilo je do polusezone, a onda se desilo da neko nije ispoštovao predsednika države ili celu priču. I onda spinovi zašto ne bismo pobedili Napredak, jer je mašinerija ozbiljna. Meni je samo žao što su naši navijači ušli u vrtlog te priče i ne dođu da navijaju za svoj klub, a ne za mene, ovog igrača ili ovog predsednika."

On je dodao da se "digla frka" zbog duga Partizana Luganu od 200.000 evra, a kada je Zvezda dugovala MIlošu Degeneku 900.000 svi su ćutali.

"Ovde momci uglavnom dobijaju novac na vreme, ali nikome se ne duguje 900.000, mislim da bi nas ugasili da se to desi. U Partizanu nema problema, jer sve pobeđujemo. Sve je u redu između nas, u rukovodstvu, svuda, jer smo uzeli toliko bodova i ne odustajemo. Naravno da verujemo, ne bismo pobedili u Kruševcu, TSC, verujemo, ali smo oprezni zbog ove mašinerije Zvezdine koja je pokrenuta od proleća", poručio je Stanojević.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво