Читај ми!

Stanković: Rani gol olakšao da posle kontrolišemo meč

Trener Crvene zvezde bio je zadovoljan prikazanim u Novom Sadu. Naglasio je da je rani gol olakšao “posao“ njegovom timu. Na kraju trener crveno-belih je pozvao navijače da dođu na naredni duel protiv Radničkog iz Niša.

Crvena zvezda je u Novom Sadu savladala Vojvodinu sa 3:0 u meču četvrtog kola plej-oda Superlige Srbije.

"Kada se utakmica otvori na ovakav način koji smo uvežbavali na treninzima, da u drugom minutu dobro izvedeš prekid, napraviš sjajan blok i postigneš lep gol, onda se dosta lakše kontroliše meč", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

" Ne mogu da kažem da je bilo lako, ali lakše svakako. Bilo je neiznuđenih grešaka, kao i protiv Čukaričkog, ali igramo sreda-nedelja i mnogo je pritiska. Sve se to oseća, vidim i po mojim igračima, kojima ovom prilikom čestitam iz sveg srca."

"Fenomenalni su i ponosan sam na njih. Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila ponovo kao da smo kod kuće igrali. Od sveg srca ih pozivam da dođu i na sledeću utakmicu protiv Radničkog koja je jednako važna i gde su nam potrebna nova tri boda da se približimo cilju", izjavio je Stanković posle meča.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво