Читај ми!

Crno-beli nadigrali Napredak u Kruševcu i nastavili borbu za titulu

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu sa 3:0 (1:0) u meču četvrtog kola plej-ofa Linglong Superlige Srbije.

Crno-beli su nastavili pohod za Crvenom zvezdom. Pobedom u Kruševcu zadržali su dva boda zaostatka za liderom Crvenom zvezdom i u nastavku prvenstva nastaviće da očekuju kiks crveno-belih kako bi se domogli titule.

Partizan je bio motivisaniji u duelu sa domaćinom, koji je tek u par navrata uspeo da zapreti golmanu Stevanoviću. S druge strane, crno-beli su konstantno pretili, stvarali šanse i tri puta uspeli da savladaju odličnog Vasiljevića.

Inicijativa crno-belih od samog početka meča. Partizan je stvorio nekoliko šansi pred golom domaćina. Odolevala je odbrana Napredka sve do 29. minuta.

Natho je izveo korner sa leve strane, intervenisala je odbrana, ali samo do Rikarda koji sa oko šest metara preciznim udarcem šalje loptu u mrežu.

Nakon primljenog gola Napredak je rešio da napada. Oslobodio se domaćin pritiska crno-belih i zapretio preko Jovanovića, koji u dva navrata nije uspeo lopti da pronađe put do mreže.

Nastavio je Partizan da napada, a svoje šanse u gol nisu pretvorili pre svih Rikardo i Jović, koji su iz stopostotnih šansi loše šutirali pa je golman domaćina lako ukrotio njihove udarce.

Drugo poluvreme donelo je ravnopravniju igru, prvo je zapretio Napredak, da bi Partizan do drugog gola došao u 56. minutu.

Natho je odlično centrirao sa leve strane. U petercu se odlično snašao Jevtović i glavom ztaresao mrežu rivala.

U 56. minutu na semaforu je stajalo 0:3. Terzić je uspeo da ukrade loptu na polovini Napretka, pobegao je čuvarima i ušao u kazneni prostor po desnoj strani. Pokušao je da uposli Rikarda na drugoj stativi, međutim, intervenisao je Mladenović i poslao loptu iza svog golmana.

Nastavio je Partizan u istom ritmu i rezervisti su želeli da se dokažu, stvoreno je još nekoliko prilika, a dve dobre šanse nije uspeo u gol da pretvori Baždar, tačnije golman Vasiljević je uspeo da izađe kao pobednik.

Do kraja meča još nekoliko prilika pred golom domaćina, ali nije bilo promene rezultata.

Plej-of, četvrto kolo:

Nedelja:
Vojvodina - Crvena zvezda 0:3
TSC - Voždovac 1:1
Napredak - Partizan 0:3

Ponedeljak:
18.30 Čukarički - Radnički Niš

Tabela:
Crvena zvezda 91
Partizan 89
Čukarički 54
Voždovac 48
Radnički Niš 47
TSC 45
Vojvodina 42
Napredak 37  

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво