Читај ми!

Zvezda napravila još jedan korak ka tituli, savladana Vojvodina u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:0 (2:0) u meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Crvena zvezda je došla u Novi Sad po tri boda i ostvarila je svoj cilj. Vojvodina je bila bezopasna, a nakon ranog vođstva crveno-belih iz Beograda moral domaćina je dodatno poljuljan. Zvezda je lako kontrolisala rezultat i sa još dva gola stigla do pobede.

Gosti su došli do ranog vođstva, već u trećem minutu. Katai je izveo korner sa desne strane, Pavkov je glavom poslao loptu ka golu, koja je zakačila Sanoga i završila u mreži.

Nastavak je doneo više prilika pred golom Novosađana. Beležimo po jednu priliku pred oba gola, Kabić je oprobao udarac sa distance, dok je sa druge strane, u pokušaju Gajića golman Rockov loptu prebacio preko prečke.

Drugi gol Zvezda je postigla u 33. minutu. Brza kontra gostiju, Srnić je uposlio Kataija koji se ubacivao po levoj strani. Ovaj se našao sam pred golmanom Rockovom i preciznim udarcem zatresao mrežu.

Do kraja prvog dela igre nije bilo ozbiljnijih prilika.

Vojvodina je nešto agresivnije ušla u drugi deo igre, zapretila je udarcima Zukića sa distance. Međutim, Borjan je bio siguran na golu. Zvezda je, zadovoljna rezultatom, u nastavku umrtvila tempo igre i strpljivo čekala svoju šansu.

Nastavila je Zvezda da preti, Katai je propustio sjajnu priliku kada je pokušao da lobuje golmana Rockova, ali je bio neprecizan i prebacio je i golmana i gol Vojvodine.

U 70. minutu na semaforu je stajalo 3:0. Slobodan udarac sa oko 20 metara sa leve strane precizno je izveo Katai i prevario Rockova. Iako je bio dobro postavljen, golman Vojvodine nije uspeo da zaustavi loptu i ona je završila u golu.

Crvena zvezda je potom mirno privela meč kraju.

Plej-of četvrto kolo:

Nedelja:

Vojvodina - Crvena zvezda 0:3
TSC - Voždovac 1:1
Napredak - Partizan 0:3

Ponedeljak:
18.30 Čukarički - Radnički Niš

Tabela:
Crvena zvezda 91
Partizan 89
Čukarički 54
Voždovac 48
Radnički Niš 47
TSC 45
Vojvodina 42
Napredak 37 

 

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво