Читај ми!

Fifa suspendovala Partizan, Vazura: Za 20 dana skidamo suspenziju

Svetska kuća fudbala suspendovala je Partizan do zime 2024. godine zabranom registrovanja novih fudbalera, zbog neizmirenih obaveza prema Luganu u transferu Filipa Holendera. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da će u narednih 20 dana crno-beli izmiriti obaveze, čime će suspenzija biti ukinuta.

Suspenzija Fife usledila je zbog neispunjavanja obaveza prema Luganu, u transferu Filipa Holendera.

Crno-beli su imali obavezu da do marta regulišu zaostala dugovanja.

Kako novac nije uplaćen do dogovorenog roka, švajcarski klub stupiio je u kontakt sa Fifom i svetska kuća fudbala odlučila je da suspenduje Partizan do izmirenja obaveza, najduže u tri naredna registraciona perioda. 

Ipak, ukoliko izmire dugovanje, kazna će biti automatski ukinuta, a tim povodom oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura. 

"Kazna Fife se odnosi na ratu Luganu za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku", rekao je Miloš Vazura.

"Izmirili smo sve što se zahtevalo za Uefa evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve dogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno", rekao je Vazura za Telegraf.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво