Jokanović: Nama je bod slađi

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je bod protiv Crvene zvezde "slađi" njegovom timu nego gradskom rivalu.

"Videli smo dobar meč. Rival je bio mnogo organizovaniji i opasniji u prvom poluvremenu, a nas kao da je pekla lopta. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i sa mnogo volje i želje došli do boda, koji je za nas slađi nego za rivala", rekao je Jokanović novinarima posle 1:1 u 18. kolu Super lige.

Jokanović nije mnogo želeo da komentariše da li njegovom timu nije priznat čist gol, ali je kazao da se sudijske greške stalno dešavaju.

"Rival je u drugom poluvremenu imao i prilike da osigura pobedu, pošto smo mnogo rizikovali, ali mi je delovalo da su oni samo čekali da se utakmica završi. Dobra stvar je i što smo sada povećali prednost nad prvim pratiocem", rekao je Jokanović.

Prvi pratilac na tabeli je Vojvodina, koja je izgubila od Napretka 2:1 i sada zaostaje pet bodova za liderom.

Trener Zvezde Čedomir Janevski ocenio je da je današnji derbi bio lep i da je njegov tim kontrolisao meč do 60. minuta. 

"Utakmica je bila teška i tvrda, a mi smo do 60. minuta imali sve u svojim rukama. Želeli smo da napadamo i stvaramo šanse, a gol smo dali iz prekida, što nam je bila naša loša strana u prvom delu sezone", rekao je Janevski.

"Partizan je od 60. minuta počeo da napada, stvorili su dve šanse, ali smo i tada imali nekoliko situacija da rešimo utakmicu. Najvažnije je da smo ostali u trci za titulom. Žao mi je navijača i igrača, ali moraju da budu koncentrisani do poslednjeg sudijskog zvižduka", rekao je Janevski.

Zvezdin kapiten Nenad Milijaš rekao je da su sa stadiona svi izašli zadovoljni. "Ovaj bod, međutim, ne mora ništa da znači, jer ima mnogo da se igra do kraja prvenstva. U nastavku šampiona možemo i mi da gubimo bodove, ali se nadam da će to ipak biti Partizan", rekao je Milijaš.

Strelac izjednačujućeg gola Almani Moreira kazao je da njegov tim mora da popravi igru. "Na današnjoj utakmici dve stvari su bile neverovatne: navijači i bod koji smo osvojili. Ipak, ako želimo da budemo ponovo šampioni, moramo da igramo mnogo bolje od ovoga i svi smo toga svesni", rekao je Moreira.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво