Читај ми!

Danas finalni pregovori, susret Vlahovićevog agenta i Juventusa u Torinu 

Danas će se Juventus sresti sa timom Dušana Vlahovića ne bi li definitivno zaključili ugovor sa “srpskim bomberom” kako ga nazivaju italijanski mediji. Ipak, ništa još nije definitvno jer postoje neka neslaganja sa agentom Darkom Ristićem, zbog kojih bi potpisivanje ugovora moglo da bude odloženo za par dana.

List "Calciomercato" objavio je da u ovom momentu nedostaju tri stvari ne bi li se moglo reći da je prelazak Vlahovića iz Fjorentine u Juventus definitivan:

Negativni test na kovid, a razrešenje se očekuje do subote, zatim poslednji detalji između Juventusa i Fjorentine odnosno pregovaranje između Džo Baronea i Mauricio Arivabene. Još uvek se radi na bonusima jer se ne tako retko čuje i cifra od 80 miliona evra i mogućnost plaćanja u više navrata. I treća stvar je vezana za agenta Darka Ristića i za provizije koje bi mogle da idu i do 18 milona dok Juventus očekuje da ta cifra može da bude niža.

 
Juventus i Fjorentina se još uvek dogovaraju o načinu plaćanja cifre od skoro 75 miliona evra, kako to prenosi Korijere delo sport jer crno beli (Juventus) žele da tu cifru podele na četiri rate a ljubičasti (Fjorentina) na dve.

Vlahović će dobijati 7 miliona evra po sezoni za naredne četiri ipo godine i možda nešto više od 10 miliona kao proviziju. Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija sve je spremno i za pokretanje papirologije te prelaska na birokratski deo priče koji uključuje i lekarske preglede. Naime Vlahović je bio pozitivan na kovid te bi trebalo da bude negativan do sutra pa bi već u Subotu mogao da organizuje preglede sa J Medical.

Vlahović spreman da uzme broj 7 od CR7

Mediji se već danima pitaju koju će majicu nositi Vlahović. Obzirom da će Alvaro Morata najverovatnije ostati u Juventusu, Dušan Vlahović će moći da izabere vrlo važan broj 7 koji je poslednje tri godine nosio Kristijano Ronaldo a mediji prenose i da će to najverovatnije biti njegov izbor obzirom na njegovu odlučnost i karakter.

 

Pre tri godine, Andrea Anjeli je, prenose mediji, rekao akcionarima: "Naredni Kristijano Ronaldo mora da ima dvadeset godina". Za sada je nemoguće znati da li će Vlahović dostići sve ono što je postigao Ronaldo ali je sasvim sigurno jedan od pet najjačih napadača ispod 23 godine na svetu.

Ovo je ogromno ulaganje za Juventus, možda čak i veće od onog za Ronalda 2017 obzirom da se situacija promenila, no to čini za igrača koji može da ostane u timu i deset godina ili da omogući za dve tri godine zaradu koja je mnogo veća od novca koji će Juventus sada potrošiti. Mediji u italiji analiziraju da je izbor Vlahovića vrlo jak signal koji Anjeli želi da pošalje Juventusu kao timu. Kažu da je Vlahović jedan dobar "udar" na mediokritet, kome se navijači raduju i primaju ga sa entuzijazmom.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво